1 feb. 2011

Min AutoCAD är bäst kampanj!









Uppgradera din AutoCAD före den 15 mars och få 30 %* rabatt.
Formge världen runtomkring dig med hjälp av kraftfulla och ändamålsenliga CAD-verktyg. Uppgradera idag och utnyttja fördelarna med AutoCAD® 2011, som hjälper dig att utforska idéer, dokumentera ritningar och samarbeta effektivt genom att använda det välkända och tillförlitliga DWG™-formatet.
Om du uppgraderar till AutoCAD 2011 före den 15 mars, erbjuder vi 30 %* rabatt.



Öka värdet på din programvara med Autodesk Subscription.Autodesk Subscription är ett enkelt och ändamålsenligt sätt om du vill maximera värdet på din investering. Med tjänsten följer en rad fördelar, med allt från automatiska uppgraderingar till flexibla licensvillkor, inklusive hemmabruksrätt och rätten att använda tidigare versioner. Autodesk Subscription kommer att öka värdet på din programvara och förbättra produktiviteten. Läs mer.

*Rabatten gäller de uppgraderingar som omfattas av kampanjen**: 30 % rabatt (i jämförelse med rekommenderat listpris hos de återförsäljare som deltar i kampanjen) om uppgraderingen köps med Subscription, 20 % rabatt (i jämförelse med rekommenderat listpris hos de återförsäljare som deltar i kampanjen) om uppgraderingen köps utan Subscription. Kampanjperiod: 1 februari 2011 – 15 mars 2011 ** Erbjudandet gäller uppgraderingar från AutoCAD® (endast kommersiella licenser och programversioner som kan uppgraderas) till aktuell AutoCAD-version

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar